nuffnang

Wednesday, February 16, 2011

teka- teki

Hari ni sgt laa boring kat ofis ...sempat lagi men teka teki ngan mr. soklan2 berkaitan ngan kitorang

Soklan 1 (aku ) : warna kegemaran aku n dia (dia kalah) - 1-0
Soklan 2 (dia )  :  warna kete dia n aku (aku kalah-sbb xtau warna betul kete dia(silver grey mix hitam).mane nak tau kan campuran color...huhh) - 1-1
Soklan 3 (aku)  : 3-huruf first plat kete (lupa dia pinjam kete aku..dah tentu2 dia pegi tgk sbb lama jer nak jwby..so seri) - 2-2
Soklan 4 (dia)   : Warna underwear kami....(ni pun xaci sbb aku pakai underwear baru beli same2 smlm...nasib jaw dia salah..kih..kih) 

So resulty seri 2-2

Soklan penentu lum terfk lagi.... continue... hehehe...