nuffnang

Tuesday, May 31, 2011

Interview

Semalam aku ade 2 interview, satu kat maybank dan satu lagi kat sensata technology. Interview smlm oklah tapi klu dapat yg kat maybank tu kan bagus… xsalah agaky berharap kan.. so kene tunggu 2 minggu lagilah nak dapat result… berdoa n berharap pun dah…tawakkal jerlah klu ade rezeki kat situ keja jugak lah kat situ… Aku rs dah tibe sangat masay tuk aku tukar keja… tuk dapat yg lebih baik… persekitaran yg lebih baik…