nuffnang

Wednesday, May 25, 2011

Sudirman Cup

Aku mmg jenis suke sport .kebanyakan sukan femes aku tgk…sbb tulah masa budak rumah nak pasang astro syarat pertama kene ade sport… hehe..smlm tgk sudirman cup mesia lawan indon sgt mengecewakan…mesia kalah 2-3 dengan indon…Aku paling bengang single pompuan tu…terlalu teruk bagi aku…kat mane2 lakukan kesilapan…baik kat net, kua court, servis…mmg package nak bagi mate…yang paling bengang men macam org pas bangun tdo..xbersemangat…muke ngantuk jer.. kkdg  aku fk..tu jer ke pemain terbaik yg Malaysia ade. Xde fight langsung padahal lawan Indonesia jer…  Bagi regu pompuan n mix spatuty kite ade pluang leh menang Nampak seimbang tapi thah laa maybe bukan rezeki menang kot… tapi mmg kite kekurangan pemain badminton pompuan… Hope persatuan badminton kite ade solution psal ni…