nuffnang

Tuesday, September 6, 2011

Theme's wedding

Nak kahwin  selalunye antara benda yang kite fikir ialah  tema warna tuk majlis perkahwinan.. biase lah tu..aku pun xpasti lagi nak tema ape ni... thah laa maybe pas tengok baju pengantin nanti dapat laa tema ape yang nak dipakai.. kalau ikut kehendak tu nak tema color yang soft jerlahh....tema2 yang terang tu cam nampak panas jer kan..aku pun xminat sgt warna2 terang ni...

Dan ni antara tema2 yang ade yang  aku kumpul dari majlis orang2 kat tenet :-

video















So tema tuk majlis perkahwinan aku ialah : ????