nuffnang

Monday, February 27, 2012

Lakaran peta

Ok..peta pun dah siap lakar tuk wat card...kad pun dah tempah...xbanyak pilihan design sbb ambik pakej.. klu tau camtu mmg aku xambik pakej  ni...mmg dorg ckp xsame ape yang dicakap kat pameran pengantin...dorang ckap design leh plih...leh ambik mane2 yang ade kat kedai... alih2 pegi kedai..just boleh pilih 2 3 design yg sgt mengecewakan jer... tapi kene fk +ve k.. design kad tu bukanlah benda yang penting berbanding niat nak jemput orang. Tapi sebagai manusia, kite mesti mahukan sesuatu yang boleh memuaskan hati...xpelahh, aku wat kat amazon kat wangsa maju walk... service pun failed jugak laa... Sebnary malas aku nk mengingatkan benda yang sedikit mengecewakan tu...dan kerana terlalu kecewa tu...aku xde hati rs nak ambik gambar kad tu. kotak tu boleh la aku terima

Peta aku:
























Peta En. Tunang :

























Nilah resit tuk wedding card :


















> So total die :
card biase - 1000
card VIP(hard cover) - 50
kotak kecil-tetamu - 1200
kotak besar VIP - 250
bunting - 4
banner - 2



So aku akan dapat dlm awal bulan 4 katenya...