nuffnang

Tuesday, February 1, 2011

mengimbau....part 1

Sekitar 2008...

Mengimbau kenangan first time jupe..masa tu xsilap men boling..act nothing yang menarik tapi aku cume xyakin kate2 member2 aku...member aku pesan yg kawan dia sorg ni seorg playboy ..banyak pompuan...aku tgk dr fizikal biase2 jer....slekeh adelahh..hehe...

Sesekali tgk hp xlepas dr tangan dia..hehe ...asyik tot..tet msg memanjg...tapi aku xkisah ....lagi pun dia bukan member aku pun pd waktu tu...

Sebelum & selepas tu member aku byk bercerite psal dia ...camner playboy nyer dia...byk yg buruk2 lahh...xnampak lak yg beky pada dia...boleh dikatakan semua kisah2 dia aku hampir tau...terutama  ms kolej...aku dengarkan  jerlahh....


Perjumpaan2 sekitar 2008 tu mmg xlebey dr hang out dgn kawan2....noktah

********************************************************

Sekitar 2009....

Kami lebey banyak hang out same2..antara xtivit:
- menghabiskan weekend
- sambut tahun baru
- bowling
- karok.
- lepak2 kat kedai mamak...

Mmg keraplah jupe.... tapi aku jarang lah dpt berckp ngan dia..maybe xpernah kot..scara personal...just gelak2 jer mengikut topik...

scara summary nyer dah mule anggap dia as my  friend...

********************************************************

Sekitar 2010

Hang out same2 tu semakin kerap..mungkin sbb dia dah pindah rawang...klu sebelum ni dia kat kajang...so xtvt dia pun sekitar kajang...tu pada pengamatan aku lahh...

Aku xpernah laa terlintas nak berkenalan ngan dia scara serius...maksud aku lebey dr seorg kawan....

Rasay dlm bulan januari tu lah, after sambut besday aku kat karok amp sunway... slalu ym dia, msg ngan dia.. tapi semua tu xde maksud pape bagi aku just anggap member...

-------------

mac 2010

- Dalam ym dia mcam nak take serius dlm hub...aku ms tu terfk, teragak2..cite2 psal dia sbelum ni...aku xmahu jadi salah sorg mangsa playboy dia...aku mmg takut nak bagi harapan, cipta harapan...aku dah lama xcouple(hampir 4 tahun)..so klu couple pun aku nak itu yg last...aku sgt xyakin dgn dia...

- Tapi dia ckp dah nak brubah ..dah makin nak berubah...aku bingung nak bagi keputusan....dlm ati aku xpasti...tapi mungkin terbit jugaklahh perasaan kat dia...cam klu xym or msg tu...rs ade perasaan sunyi...Puas aku fk..puas aku cari jawapan...adekah tu perasaan cinta atau just suke....

- Kesimpulan feb , mac april 2010...aku xtenang fikir psal ni..pasal ms depan aku...