nuffnang

Wednesday, December 7, 2011

Facial Treatement _1

Sementara banyak sale bulan 12 ni selain sale barangan aku juga ade beli sale yang berupa voucher.. ni adalah treatment pertama aku selepas lama xservice muka ..:

 







Aku dah redeem voucher ni pada 26/11/11..service dekat HSY Beauty semua ok...even harga camtu nampak laa perubahan kat muka aku...yang penting aku punye white and black head clear lahh..bagi aku oklah jugak saloon ni..

Kulit aku katenyer kering sbb terhidrat..tulah pakai make-up tapi xcuci betul2..aku sebnary dah cuci pun tapi cuci dengana pencuci muka jer bukan make-up remover...mane nak tanggal kesan make up tu...huhuhu...Pape pun aku suke jugak laa service die even harga die tawarkan tu sangat laa murah...